ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Amirsys Resource Centers pre anatómiu, patológiu a rádiológiu s aktualizovaným obsahom

Amirsys Resource Centers pre anatómiu, patológiu a rádiológiu s aktualizovaným obsahom

11. 9. 2016 - Wolters Kluwer - Ovid

Amirsys spája vlastnú technológiu s grafickými informáciami založenými na dôkazoch. Znalostné systémy a referenčné diela pre klinickú diagnostiku a výučbu vytvára vyše 300 rádiológov, patológov a anatómov. Tento rok tri referenčné zdroje od Amirsysu prešli výraznou aktualizáciou:

  • Amirsys Anatomy Reference Center 2016 – Referenčný zdroj informácií o topografickej a rádiologickej anatómii spája obrázky vo vysokej kvalite a diagnóz podľa princípov EBM. Aktualizovaných je 14 % obsahu. Pribudli napr. moduly v Musculoskeletal Anatomy.
  • Amirsys Imaging Reference Center 2016 – Rozsiahly repozitár rádiologických snímiek nielen pre rádiológov, ale aj pre zdravotníckych pracovníkov zo všetkých lekárskych špecializácií, ktorí pracujú so zobrazovacou diagnostikou. Aktualizovaných a doplnených bolo 50 % obsahu – vyše 2000 tém v moduloch Brain, Musculoskeletal, Nuclear Medicine, Obstetrics, Spine a Ultrasound.
  • Amirsys Pathology Reference Center 2016 – Referenčný zdroj poskytuje lekárom a zdravotníckym pracovníkom – nielen patológom – pri objednávaní a vyhodnocovaní patologických testov pohľad na diagnózu z patologického hľadiska. Aktualizovaných bolo 40 % obsahu – spolu 1670 nových a revidovaných tém v moduloch Breast, Gastrointestinal, Kidney, Genitourinary, Neuropathology, Soft Tissue a Head and Neck.

Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.