ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Sedem nových vydavateľstiev v Knoveli

Sedem nových vydavateľstiev v Knoveli

4. 10. 2016 - Knovel | Elsevier

Knovel nadviazal spoluprácu so siedmymi medzinárodnými vydavateľstvami a rozšíri Knovel Library o informačné zdroje od Water Environment Federation, PIANC, Society for Fire Protection Engineering, TMS – The Minerals, Metals & Materials Society, VDE Verlag, Royal Aeronautical Society a Bloomsbury.

Príručky a odborné knihy obsahujú informácie o čistení odpadových vôd, požiarnej ochrane stavieb, ťažbe a spracovaní nerastných surovín, inteligentných anténach a robotike, konštrukcii lodí a námornej technike, konštrukcii lietadiel ako aj výstavbe a údržbe prístavov.

Od 12. 9. boli z akademickej verzie Knovelu vyradené dve publikácie od University Science: General Chemistry, 4e a Modern Physical Organic Chemistry. Ostatné zdroje od tohto vydavateľstva v Knoveli zostávajú – deväť v akademickej verzii a jedenásť vo verzii pre komerčné spoločnosti.

V Knoveli je výber z príručiek a odborných kníh od 140 vydavateľstiev a spoločností a nástroje, ako vyhľadávanie materiálov podľa ich vlastností a interaktívne rovnice, najmä pre technické odbory.

Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.