ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Ako na adaptívne klinické štúdie v HSTalks

Ako na adaptívne klinické štúdie v HSTalks

13. 1. 2017 - Henry Stewart Talks

Do HSTalks Biomedical & Life Sciences pribudla séria Adaptive Clinical Trial Design zameraná na teoretické aj praktické otázky týkajúce sa adaptívnych klinických testov, ich návrh a analýzu. Redaktorom série je Prof. Yu Shyr z Vanderbilt University School of Medicine, USA. Začína s e-prednáškami:

Rozšírené a aktualizované sú aj existujúce série Topical Talks, From DNA to Proteins, Non-Clinical Testing of Toxicity of Pharmaceuticals, Antibiotic resistance, Aging, Macular Degeneration a The Kidney in Health and Disease.

Na vydanie pripravuje HSTalks série Nursing, Stroke Prevention, Oral & Maxillofacial Medicine, Ecology, Mitochondria in Health and Disease, The Complement System a Bioinformatics for Metabolomics.

Pokiaľ vaša organizácia má predplatné ku kolekcii Biomedical & Life Sciences, automaticky získavate prístup ku všetkým novým aj aktualizovaným sériám a e-prednáškam. Pedagógovia môžu využiť službu vedeckej poradkyne, ktorá podľa sylabov vášho predmetu vyhľadá relevantné e-prednášky.

Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.