ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Skratkou do Knovelu z vyhľadávačov Google a Bing

Skratkou do Knovelu z vyhľadávačov Google a Bing

29. 4. 2021 - Elsevier | Knovel

Vyhľadávanie informácií technického rázu cez voľne dostupné internetové vyhľadávače môže byť zdĺhavé a s neistým výsledkom. Používatelia z inštitúcií, ktoré predplácajú službu Knovel, sa teraz môžu ľahko a rýchlo dostať k overeným informáciám v Knovel Library. Stačí si len nainštalovať doplnok do prehliadača Chrome alebo Edge.

Knovel Browser Extension funguje na stránkách Google (aj na Google Scholar) a Bing. Napr. po zobrazení výsledkov vyhľadávania cez Google se vpravo objaví ikona Knovel, na ktorú stačí kliknúť a zobrazia sa relevantné odkazy v Knoveli, alebo sa kliknutím rovno preniesť do Knovelu a začať vyhľadávať. Doplnok zafunguje aj v prípade, že akékoľvek slovo alebo slovné spojenie vo výsledkoch vyhľadávania cez Google označíte, kliknete pravým tlačidlom myši a z ponuky v menu vyberiete Search Knovel for.

Služba Knovel spája knihy, encyklopédie, príručky a databázy z techniky a aplikovaných prírodných vied, ale aj zamerané na manažment a mäkké zručnosti pre inžinierov, s nástrojmi na vyhľadávanie materiálov a zlúčenín podľa ich fyzikálno-chemických vlastností, interaktívnymi tabuľkami, grafmi a rovnicami.

Podstatou Knovel Library sú interaktívne a analytické nástroje:

Nainštalujte si doplnok do prehliadača
Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.