ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Medicína a zdravie v Academic Complete. Najčastejšie používané e-knihy

Medicína a zdravie v Academic Complete. Najčastejšie používané e-knihy

1. 7. 2023 - ProQuest, Part of Clarivate

V kolekcii Academic Complete nájdete 20 335 kníh z medicíny, ošetrovateľstva, farmácie a ďalších zdravotníckych vied. V tomto odbore nájdete aj praktické príručky zamerané na vedecké metódy a akademické písanie. Tento rok sú v Európe najčastejšie používané:

V Česku:

Na Slovensku:

Ťažisko tvoria knihy od Wiley, Taylor & Francis, Springer, National Academies Press, Oxford University Press, Wolters Kluwer, Nova Science, WHO, Jessica Kingsley, Elsevier, Cambridge University Press, Thieme, Bentham Science, SLACK, World Scientific, IOS Press a ďalších, často univerzitných vydavateľstiev. Najviac kníh je v angličtine, francúzštine, španielčine a nemčine. Zastúpené sú aj knihy v češtine – od vydavateľstiev Univerzity Karlovej a Masarykovej univerzity.

Knihy sú dostupné na platformách ProQuest Ebook Central a ProQuest pre inštitúcie s licencovaným prístupom k Academic Complete. Pokiaľ má vaša inštitúcia prístup k užšie zameranej knižnej kolekcii (napr. Business Ebooks, Health & Medicine Ebooks, Science & Technology Ebooks alebo Social Sciences Ebooks), prístup máte k úplným textom len u niektorých z uvedených e-kníh.

Chcete celý zoznam 50 najpoužíva­nejších kníh v Európe, Česku a na Slovensku zameraných na zdravotnícke vedy? Napíšte Lucii Poledníkovej.

Najčastejšie používané knihy v celej Academic Complete
Súvisiaci príspevok na Facebooku
Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.