ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Literárna veda a lingvistika v Academic Complete Ebooks. Najčastejšie používané e-knihy

Literárna veda a lingvistika v Academic Complete Ebooks. Najčastejšie používané e-knihy

4. 8. 2023 - ProQuest, Part of Clarivate

V Academic Complete nájdete 9846 kníh zameraných na literárnu vedu a lingvistiku. Tento rok sú v Európe najčastejšie používané:

V Česku:

Na Slovensku:

Ťažisko tvoria knihy od John Benjamins Publishing, De Gruyter, Taylor & Francis, BRILL, Cambridge Scholars, Oxford University Press, Bloomsbury, Multilingual Matters, Cambridge University Press, Wiley a ďalších vrátane mnohých univerzitných vydavateľstiev. Sú tu aj knihy vydavateľstiev Univerzity Karlovej a Masarykovej univerzity.

Najviac kníh v Academic Complete je v angličtine, francúzštine, nemčine, španielčine, taliančine a češtine. Nájdete v nej aj knihy v holandčine, čínštine, arabčine, portugalčine, poľštine, ruštine, švédčine, ukrajinčine, gréčtine, latinčine, maďarčine a mnohých ďalších jazykoch.

Knihy sú dostupné na platformách ProQuest Ebook Central a ProQuest pre inštitúcie s licencovaným prístupom k Academic Complete. Pokiaľ má vaša inštitúcia prístup k užšie zameranej knižnej kolekcii (napr. Business Ebooks, Health & Medicine Ebooks, Science & Technology Ebooks alebo Social Sciences Ebooks), prístup máte k úplným textom len u niektorých z uvedených e-kníh.

Chcete celý zoznam 50 najpoužíva­nejších kníh v Európe, Česku a na Slovensku zameraných na literatúru a jazykovedu? Napíšte Lucii Poledníkovej.

Najčastejšie používané knihy v celej Academic Complete
Súvisiaci príspevok na Facebooku
Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.