ČeskyEnglish

Úvod » Semináre » Enhance scholarly writing efficiency in your institution by using SciFlow for journal articles and theses

Enhance scholarly writing efficiency in your institution by using SciFlow for journal articles and theses

Tento seminár už síce nestihnete, ale pokiaľ máte záujem o podobný, dajte nám vedieť!
Kedy: 28. 9. 2023, 14:00 – 15:00
Vložné: zdarma, nutná registrácia

Pozrite si webinár zo záznamu webinára.

Pozvánka

Príprava odborných článkov alebo vysokoškolských záverečných prác na publikovanie v tlačenej alebo online podobe je časovo náročná práca a výsledné dielo musí byť prispôsobené požiadavkám na formátovanie. Online softvér na písanie a publikovanie SciFlow je určený na uľahčenie písania odborných textov a ponúka:

  • Automatizované formátovanie: Ručné formátovanie je minulosťou. SciFlow automatizuje formátovanie textu podľa pokynov vydavateľstva alebo inštitúcie.
  • Ľahká správa referencií: Importujte referencie zo svojho správcu citácií do SciFlow a umiestnite odkaz pretiahnutím na požadované miesto v texte.
  • Bezproblémová online spolupráca: Spolupracujte v reálnom čase na jednej centralizovanej platforme. Nie je potrebná žiadna inštalácia.

SciFlow pomôže vašim vedcom a študentom zefektívniť pracovný postup pri písaní. SciFlow používajú študenti a výskumníci z viac než 100 inštitúcií, vrátane napr. Spoločnosti Maxa Plancka a Univerzity v Berne.

V webinári sa spoluzakladateľ spoločnosti SciFlow GmbH, Dr. Carsten Borchert a marketingová manažérka Stefanie Andres budú venovať témam:

  • Úvod do SciFlow a jeho úloha v procese písania
  • Živá ukážka SciFlow: Vytvorenie výskumného článku alebo diplomovej práce/knihy
  • Implementácia SciFlow vo vašej výskumnej inštitúcii: Najlepšie postupy
  • Otázky a odpovede

Webinár bude v angličtine.