ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Pozývame vás na miniINFORUM 2020

Pozývame vás na miniINFORUM 2020

5. 11. 2020 - Albertina icome Bratislava

Tento rok prakticky vôbec neprial osobnému stretávaniu počas konferencií, rozhodli sme sa preto v novembri usporiadať virtuálnu konferenciu miniINFORUM, ktorá voľne nadväzuje na už ukončené INFORUM.

MiniINFORUM 2020 sa bude konať 19. 11. 2020 od 10:00, prihlášky sú už otvorené, účasť je bezplatná. Všetky príspevky budú v češtine alebo slovenčine. Videopozvánka na túto akciu.

Počas 1,5 hodinového bloku budú predstavené novinky v e-knihách, dozviete sa viac o výhodách DDA (spôsob nákupu e-kníh založený na záujme používateľov). Na spestrenie online vyučovania odporučíme JoVE – odborný časopis, ktorý články a vzdelávacie lekcie doprevádza názornými videami, ktoré študentom podstatne uľahčí pochopenie preberanej látky a reprodukovateľnosť vedeckých pokusov. Do boja proti opisovaniu vytiahneme s Urkund, softvérom, ktorý patrí k svetovej špičke v odhaľovaní plagiátorstva. Na záver sa môžete tešiť na minianketu medzi knihovníkmi a na pozvanie do AiB/AiP Wellness. Priestor bude aj na Vaše otázky.

Zaregistrujte sa, a pripojte sa včas, nech neprešvihnete aj úvodné miniotvorenie :) Čas do 19. 11. si môžete krátiť napr. nahrávkami úvodných scénok z konferencií INFORUM.

www.miniinforum.cz