ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Predstavujeme VisualDx - vizuálny diagnostický systém

Predstavujeme VisualDx - vizuálny diagnostický systém

31. 7. 2017 - Wolters Kluwer - Ovid

VisualDx – vizuálny diagnostický systém na podporu klinického rozhodovania pomáha lepšie identifikovať a diagnostikovať podľa stavu a prejavov na pokožke infekčné, metabolické, nutričné, genetické a imunologické choroby, infekcie mäkkých tkanív a reakcie na liečivá. Redaktormi a prispievateľmi sú lekári, odborníci na informačné technológie a znalostný manažment.

Poskytuje okamžitý prístup k 40 000 medi­cínskym snímkam, overeným medicínskym znalostiam ako aj liečebným postupom k 2 800 diagnózam. Ako jediná lekárska aplikácia zobrazuje variácie, ktoré vyplývajú zo stavu imunitného systému, farby a typu pokožky, veku, závažnosti alebo priebehu bežných aj vzácnych chorôb.

Diagnostické systémy na podporu rozhodovania v klinickej medicíne zvyčajne vyžadujú, aby používateľ popísal symptómy slovami. To môže spomaliť diagnostiku, najmä, keď nie je použitá presná terminológia. VisualDx využíva prirodzenú ľudskú schopnosť rozlišovať obrazce a štruktúry v spojení s diferenciálnou diagnostikou. Odpovedá stručne a presne do niekoľkých sekúnd.

Systém využívajú zdravotnícke a vzdelávacie zariadenia, aj úrady verejného zdravotníctva. V USA má prístup k VisualDx 50% lekárskych fakúlt a univerzít.

Ukážky
Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.