ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Knovel: Porozumieť dátam pomocou Pythonu, strojového učenia, R a ďalších nástrojov

Knovel: Porozumieť dátam pomocou Pythonu, strojového učenia, R a ďalších nástrojov

15. 7. 2021 - Elsevier | Knovel

S rastúcim objemom a dostupnosťou dát zo senzorov, testov, výskumných správ, simulácií a modelov naša schopnosť zmyslupne interpretovať dáta a vyvodzovať z nich poznatky a závery už dávno presiahla možnosti jednoduchých nástrojov, ako je Excel.

Potrebné sú analytické prístupy využívajúce umelú inteligenciu, strojové učenie a štatistickú analýzu s využitím nástrojov a programovacích jazykov Python, Matlab, R, Tableau a ďalších.

Inžinieri a študenti v Knoveli najčastejšie hľadajú informácie k témam dátová veda, dátové dolovanie, internet vecí, programovanie, veľké dáta a vizualizácia, ďalej k nástrojom SysML a TensorFlow.

V Knoveli nájdete základné príručky, ako sú:

Z najnovších:

Všetky nájdete na stránke Making Sense of Data a v sekcii Software Engineering s knihami od Packt Publishing, IGI Global, IET, ISA, SIAM, Elsevier, Wiley a ďalšich vydavateľstiev.

Osobný účet vám umožní nielen rýchlo sa vrátiť k textom, rovniciam či tabuľkám, s ktorými pracujete, ale aj vzdialene vstupovať do Knovel Library. Na registráciu použite emailovú adresu s doménou vašej organizácie.

Máte otázky? Chcete dohodnúť online školenie v slovenčine alebo češtine? Napíšte Lucii Poledníkovej.

Máte prístup? Zistíte tu.
Viac pre IKT. Dostupné e-zdroje. Podujatia.
Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.