ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Ekonomické vedy v Academic Complete Ebooks. Najčastejšie používané e-knihy

Ekonomické vedy v Academic Complete Ebooks. Najčastejšie používané e-knihy

11. 7. 2023 - ProQuest, Part of Clarivate

V Academic Complete nájdete 31 976 kníh zameraných na ekonomické vedy, manažment, podnikanie a cestovný ruch. Tento rok sú v Európe najčastejšie používané:

V Česku:

Na Slovensku:

Ťažisko tvoria knihy od Taylor & Francis, Wiley, Emerald, World Bank, International Monetary Fund, Oxford University Press, Business Expert Press, National Academies Press, Cambridge University Press, World Scientific, MIT Press a ďalších vrátane mnohých univerzitných vydavateľstiev. Najviac kníh je v angličtine, francúzštine, nemčine a španielčine. Zastúpené sú aj knihy v češtine – od vydavateľstiev Univerzity Karlovej a Masarykovej univerzity.

Knihy sú dostupné na platformách ProQuest Ebook Central a ProQuest pre inštitúcie s licencovaným prístupom k Academic Complete. Pokiaľ má vaša inštitúcia prístup k užšie zameranej knižnej kolekcii (napr. Business Ebooks, Health & Medicine Ebooks, Science & Technology Ebooks alebo Social Sciences Ebooks), prístup máte k úplným textom len u niektorých z uvedených e-kníh.

Chcete celý zoznam 50 najpoužíva­nejších kníh v Európe, Česku a na Slovensku zameraných na ekonomické vedy? Napíšte Lucii Poledníkovej.

Najčastejšie používané knihy v celej Academic Complete
Súvisiaci príspevok na Facebooku
Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.