ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Vypilujte svoje odborné texty v angličtine, vezmite si na pomoc Writefull!

Vypilujte svoje odborné texty v angličtine, vezmite si na pomoc Writefull!

8. 5. 2020 - Albertina icome Bratislava

Radi by sme Vám predstavili najnovší prírastok do portfólia služieb Digital Science & Research Solutions Limited. Nástroj Writefull je špeciálne navrhnutý pre korektúry odborných textov v angličtine.

Od podobných nástrojov sa líši tým, že používa jazykové modely založené na umelej inteligencii. Priebežne sa „učí“ z textov miliónov publikovaných článkov. Writeful opravuje gramatiku, použitie odbornej terminológie, interpunkciu, pravopis a štylistiku.

Pre inštitúcie – vysoké školy a výskumné ústavy – sú určené doplnky Writefull for Word a Writefull for Overleaf, ktoré môžu študenti, doktorandi a vedci použiť počas písania textov v textovom editore Word a v LaTeX editore Overleaf. Oba nástroje automaticky navrhujú jazykové úpravy, ktoré môžete prijať jedným kliknutím.

Súčasťou Writefull for Word je aj „Sentence Palette“ – databáza viet a fráz, ktoré sa bežne používajú vo vedeckých publikáciách. Použiť ich môžete na štruktúrovanie a písanie akéhokoľvek textu.

Writefull slúži na skvalitnenie jazykovej úrovne článkov, publikácií, kvalifikačných prác, projektových žiadostí, správ a ďalších. Vďaka tejto sade nástrojov môžete písať v angličtine s väčšou istotou a presnosťou.

Chcete sa o Writefull dozvedieť viac? Zaregistrujte sa na webinár Create your perfect article using Writefull.

Máte záujem o zabezpečenie licencie Writefull pre vašu inštitúciu alebo máte otázky? Kontaktujte prosím Mirku Suchoňovú.

Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.