ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Urkund a PlagScan završujú spojenie spustením nového antiplagiátorského systému Ouriginal

Urkund a PlagScan završujú spojenie spustením nového antiplagiátorského systému Ouriginal

12. 3. 2021 - Ouriginal

V pondelok 15. 3. bude spustená nová verzia antiplagiátorského systému, ktorá vznikla spojením výhod doterajších systémov Urkund a PlagScan. S novým spoločným názvom prináša aj viaceré novinky:

  • Prepracované a modernizované používateľské rozhranie Webinbox umožňuje jednoduchšiu správu a archiváciu kontrolovaných dokumentov.
  • Súčasťou nového Webinboxu je teraz (podľa oprávnení) aj rozhranie na správu implementácie Ouriginal pre vašu inštitúciu.
  • Nový modul Ouriginal Metrics využíva analýzu štýlu a vzoru písania konkrétneho autora a skupiny jeho kolegov/študentov k pridaniu ďalšej úrovne kontroly a ochrany proti plagiátorstvu a písaniu „na objednávku“.
  • Ďalší nový modul Cross Language Text Matching (CLTM) umožňuje identifikovať plagiáty založené na použití prekladu z iného jazyka. CLTM v súčasnosti pokrýva angličtinu, nemčinu, francúzštinu, španielčinu, holandčinu, švédčinu, dánčinu a japončinu.

Doterajší používatelia získajú novú verziu Webinboxu v rámci svojho štandardného predplatného. Moduly Ouriginal Metrics a CLTM sú k dispozícii za príplatok.

Ouriginal - produktový list (v angličtine)
Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.