ČeskyEnglish

Úvod » Novinky » Informačné portály McGraw-Hill pre hematologickú onkológiu, neurológiu a gynekológiu

Informačné portály McGraw-Hill pre hematologickú onkológiu, neurológiu a gynekológiu

2. 11. 2017 - McGraw-Hill Global Education Holdings

Od informačného portálu AccessMedicine vydavateľstva McGraw-Hill sa osamostatnili tri špecializované kolekcie:

AccessHemOnc zameraná na diagnostiku nádorových ochorení krvotvorných a lymfoidných tkanív – leukémiu, lymfóm a myelón. Najnovšie je rozšírená o prvé vydanie Textbook of Complex General Surgical Oncology.

AccessNeurology poskytuje širokú škálu informácií z neurológie vrátane neurovied, neuroanatómie, pediatrickej neurológie, porúch hybnosti, neuromuskulárnych chorôb, oftalmológie, neurointenzívnej starostlivosti a psychiatrie. Súčasťou sú Principles Of Neural Science a Adams and Victor’s Principles of Neurology. Tento rok pribudli nové vydania Clinical Neuroanatomy, Harrison's Ne­urology in Clinical Medicine, The NeuroICU Book a Neurology Examination and Board Review.

AccessObGyn sprístupňuje informácie z gynekológie a pôrodníctva vrátane urogynekológie, gynekologickej onkológie a fetológie. Súčasťou sú knihy Williams Obstetrics a Williams Gynecology. Medzi novými knihami sú Obesity Medicine: Management of Obesity in Women's Health Care a 3. vydanie Cunningham and Gilstrap's Ope­rative Obstetrics.

Medicínske knihy vydavateľstva McGraw-Hill sú dostupné len cez informačné portály na platforme McGraw-Hill Medical, kde sú okrem textov k dispozícii aj multimédiá a nástroje pre vzdelávanie a klinickú prax.

Pri objednávke predplatného do 15. 12. 2017 získate zľavu 20 %. K hlavným kolekciám AccessMedicine, AccessPharmacy a Access BiomedicalScience ich môžete získať na rok zdarma. Platí pre nových zákazníkov. Viac o zľavách sa dozviete tu.

Informácie z Katalógu

Chcete vedieť viac?
Píšte a volajte, Miriam Suchoňová má odpovede na všetky vaše otázky.